måndag, november 08, 2010

Box!

Idag har jag för första gången på väldigt länge gått på ett Boxpass, oj jäklars vad jobbigt det var och också så fantastiskt roligt. Jag var flera gånger under passet rejält illamående, och bad en stilla bön att jag inte skulle kräkas. Men det är riktigt roligt att få ta ut sig ordentligt, och jag gissar att jag kommer gå dit många måndagar framöver.

2 kommentarer:

M sa...

Vilket härligt inlägg! Känner igen känslan att vara helt utpumpad, då känner man att man har gjort en grym insats! Duktiga du!

Låter som att du fick en aha-upplevelse under helgens tillställning. Visst är det märkligt att man "glömmer" konsekvenserna av vad man äter, men sedan när man vill känna sig fin inser man att allt det där goda inte var värt det - om man nu inte som din vän tränar för att kompensera det. Inkomster och utgifter... Så sant, men ack så svårt. Men du har hittat den rätta strategin, och jag måste bara berömma dig för din målmedvetenhet ännu en gång.

Jag har varit både på och av kuren de senaste dagarna, men jag har nyårsafton i sikte. Mina påsar börjar ta slut nu, och då ska jag dra på mig träningskläderna, leta upp nyttiga recept och leva i balans.

Målvikten. Herregud, nu tar vi oss dit!

Sunkiss sa...

Ja nu gör vi det! Du tänker inte köpa fler påsar när de är slut? Jag har också några kvar med de är utmärkta att ta till i nödsituationer, när man har snålt om tid eller helt enkelt svävat ut mer än vad man tänkte sig.