måndag, juni 14, 2010

En god morgon...


Det kändes härligt att vakna idag. Har just avnjutit en Kakao-mintshake, som för övrigt är min favorit. Ska fylla på med en hel låda till nu i veckan. Jag har en ny beslutsamhet, och känner mig stark och redo att köra ren kur fram till midsommar.

Jag har gått upp före familjen idag, och börjat röja i den vanliga röran. Det ger också mycket energi och jag känner mig duktig, jag ligger steget före.

2 kommentarer:

M sa...

Vilken härlig energi du har hittat! Jag är ju också i full gång med att rensa ut kolhydratsförråden i kroppen och då hjälper det att ha mycket för sig.

Vad skönt det känns att vi har midsommar i sikte nu! Det ska bli riktigt roligt (haha, kan man säga så?) att köra ren kur fram tills dess, för det är ett sådant fantastiskt mål tycker jag. :)

Förresten gillar jag din nya bloggdesign jättemycket! Det sker förändringar på alla plan nu! :)

Sunkiss sa...

Ja det ska bli spännande och roligt att se vad som kan hända på de här dagarna fram till midsommar. Ska hålla mig att köpa klänning till nästa vecka, mannen har lovat att sponsra mig hihi

Roligt att du gillar designen, kände att jag ville ändra något litet utan att lägga ner så mycket tid. Annars är jag en sån som lätt kan pilla med oviktiga saker som undanflykt, istället för att ägna mig åt det väsentliga - som att fokusera att gå ner i vikt ;)